skip to the main content area of this page
Om siden

Om Siden


Denne hjemmeside er en privat hjemmeside, som jeg har lavet for at dele information om de ting jeg finder interessante.

Hvordan den vil udvikle sig er der ikke noget helt fast om på nuværende tidspunkt. Det er endnu ret nyt, og hver gang jeg får en ide til indholdet er det en lærerig tur rundt i internettes muligheder. Nu er jeg af natur nysgerrig, så mon ikke der på sigt bliver en god samling af "ting og sager" som kan bruges.


Lidt om teknikken bag

Denne hjemmeside er hosted hos Surftown. Jeg fik den anbefalet af en ven, og jeg vil absolut holde med ham i den beskrivelse han gav mig. Det er nemt og hurtigt, og det kører stabilt. Både web del og mail del har været nemt at gå til, og har virket fra dag 1.
På den baggrund vil jeg gerne give min anbefaling til at bruge Surftown hvis du står og vil i gang med at lave en hjemmeside eller hvis du er landet hos en host som bare ikke forstår at gøre det ordentligt. Også er prisen oven i købet rimelig, og hvis du bruger linket her til højre kan du få en god rabat i forbindelse med oprettelsen.

Selve hjemmesiden har jeg lavet i Microsoft Visual Web Developer 2005 Studio Express. Jeg ville igang uden at skulle bruge mange penge på det og fandt ud af at dette værktøj var tilgængeligt som frit download.
Ok det kræver lige lidt tilvænning, men der er en række templates at gå ud fra og så er man i gang, og det er en god indgangsvinkel til at lære mere, især hvis man også vil lære noget om C# og SQL-server.


Med venlig hilsen
Claus Busk

Surftown

Denne hjemmeside er hosted hos Surftown.

Jeg kan varmt anbefale at bruge Surftown til at hoste din hjemmeside

Hvis du benytter det nedenstående link til at bestille hos Surftown vil du oven i købet få rabat på din oprettelse med henvisning til vores anbefaling

Surftown - Success Online

Spar op til 15% på din oprettelse

Google
NIKE HYPERVENOM PHELON TF,NIKE INTERNATIONALIST WOMEN CHAUSSURES,NIKE KYRIE 3,NIKELAB AIR ZOOM LWP,NIKE LEBRON 13 NIEDRIG,NIKE LEBRON 14